TUNCELİ / MERKEZ - Tunceli Mesleki Eğitim Merkezi

Tunceli Mesleki Eğitim Merkezi

AliBaba Mah. S. Kırmızıtaş Sok. No1 TUNCELİ
Vizyon
Tunceli ve çevresinde tüm mesleklerde eğitim veren, onlara yol gösteren, teknolojik hedefleri yakalamalarına yardımcı olmak, Onlara geleceğin teknoloji dünyasının mimarı olacak yetenekler kazandırmak, tek hedefimiz olacaktır.
Misyon
Demokratik okul anlayışının benimsendiği, Sorgulayan, araştıran, çağdaş bireylerin yetiştirildiği, Toplumsal, kültürel ve sportif etkinliklerin yapıldığı, Sürekli değişim ve yenileşmeyi yaşayacak, Okul ve çevresini güzelleştiren, Her türlü etkinlikte işbirliği, iş bölümü, paylaşma ve kardeşliğe yer veren, Eğitim ve ilişkilerde sevgi ve saygıyı ön planda tutan, çağdaş gelişme ve değişime açık, Bilimsel düşünen, araştıran, teknolojiyi takip eden, Ulusal değerlerin bilincinde, Ulusal kalkınmada sanayi payının yüksek olduğunu bilen, Toplumsal ilişkilerde başarılı her çevrede iletişim kurabilen, Başarıyı ilke edinen, çevresine yol gösteren, meslek erbabı yetiştirmek. Öğrencilerimize meslekleriyle ilgili teknolojik bilgileri kazandırmak, insanlarla iyi ilişkiler kurabilen, bilgisini pratikle birleştiren, becerikli ve kendine güvenen, sorumluluk duyguları gelişmiş bireyler olarak yetişmelerine imkan tanımak.
Dolmuş
Yeni Mah. Atatürk Cad.no: 4-A